Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Aardappel, BBQ
Ingredienten
  • 2 el dille
  • 50 ml mosterd-dilledressing (Hela salade and Sandwich)
  • 3 el kruidenolie of 1 tl BBQ kruiden samen met 1 tl olie
  • 500 g krielaardappeltjes of 2 aardappelen p.p., gesneden in 4 stukjes
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Steek de barbecue aan.
Kook de krieltjes in ca. 8 min. gaar. en laat ze afkoelen.
Rijg de krieltjes aan de spiesjes.
Bestrijk de krieltjes met kruidenolie en leg ze op het heetste gedeelte van de grill.
Gril aan beide kanten ca. 5 min.
Leg de spiesjes op een schaal en garneer de dressing over de krieltjes.
Maal er royaal peper boven en bestrooi met zout.
Strooi de dille erover.

patatebbq

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties