Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Aardappel
Ingredienten
  • 2 grote aardappels per persoon
  • 2 grote rode uien 
  • 1 bakje magere spekjes 
  • 1 tl Italiaanse kruiden 
  • Peper en zout 
  • Olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

“Aardappels uit de oven” is een specialiteit van mijn geboortestreek, Lot et Garonne, in Frankrijk.
Op die foto, zijn de aardappels nog rauw…


Verwarm de oven op 250 graden voor.

Schil, was en snijd de aardappels in grote blokken.

Pel en snijd de uien.

Meng in een kom alle ingrediënten samen.

Schenk wat olijfolie in een ovenschaal en scherp de aardappels erin.

Bak de aardappels 10 minuten op 250 graden en 20 minuten op 150 graden, zo smelten de aardappels lekker op je tong.

Bon appétit!

551049_340526092707758_1068914313_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Stamppot van spinazie..

Datum: 26 - 10 - 2020

0 reacties

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties