- 1 bak champignons
- 1 paksoi kool
- 2 courgettes
- 2 preien
- 1 rode paprika
- 2 tomaten
- 1 stuk kabeljauw per persoon
- peper en zout
- 4 eetlepels honing
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 uien

Snijd de paksoi kool in reepjes.
Snijd de paprika in reepjes.
Snijd de courgettes in plakjes.
Snijd de preien in blokjes.
Snijd de tomaten in plakjes.
Halveer de champignons.
Snijd de uien in blokjes.
Hak de knoflook fijn.
Meng de honing samen met de olie, de knoflook en de uien.
Breng op smaak met peper en zout.
Meng nu de groenten met de dressing en verdeel ze in een ovenschaal.
Leg er de stukken vis bovenop.
Zet in de oven, 30 minuten, op 180 graden (Schep de groenten tussentijds 2 of 3 keer om en draai de vis om).