Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Aardappel, Groenten Salades
Ingredienten
Voor de salade:
  • 8 aardappels
  • 100 g haricots verts (dunne sperziebonen)
  • 4 ansjovis
  • 4 eieren
  • 4 grote tomaten
  • 1 ui
  • 1 blik tonijn in water
Voor de dressing:
  • 6 el olie
  • 1 el mosterd
  • 3 el azijn
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

die salade is ook lekker met zwarte olijven, sla en feta.

Snijd de aardappelen in blokjes en kook ze in ruime water.
Kook de eieren hard, laat ze onder koud water schrikken, pel ze en snijd ze in parten.
Kook de haricots verts.
Snijd de tomaten in partjes.

Maak de dressing klaar door olie, azijn, mosterd, peper en zout goed te mengen.

Verdeel in een schaal alle ingrediënten en schenk de dressing erover.

10014585_612321078861590_1963077061_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Japanse ramen met..

Datum: 17 - 09 - 2019

0 reacties

Salade van rode..

Datum: 10 - 09 - 2019

0 reacties

Gevulde nectarines uit..

Datum: 2 - 09 - 2019

0 reacties