- 2 aardappelen
- 2 wortels
- 1 handje vol verse koriander, peterselie en bieslook
- 3 teentjes knoflook
- 1 kleine ui
- 4 kabeljauw filets
- 4 eieren
- peper en zout
- 1 courgette
- 2 el bloem
- 1 Spaanse peper of 1/2 lepel cayenne poeder
- 2 bosuitjes
- zonnebloem olie om te bakken
Rasp de aardappelen, de wortels en de courgettes fijn.
Hak samen, de vis, de peterselie, de bieslook, de bosuitjes, de koriander, de ui en de knoflook heel fijn.
Voeg samen de groenten, het vis mengsel, de bloem, de kruiden en de eieren en roer ze goed samen.
Breng op smaak met peper, Spaanse peper, zout, peper.
Verhit 3-4 eetlepels zonnebloemolie.
Maak in je handen, platte koeken en bak ze er in 5 minuten aan weerszijden goudbruin en knapperig in.
Laat de koekjes na het bakken even op keukenpapier uitlekken.
Serveer met Sweet chili saus.