Nodig:

  • 4 eieren
  • water
  • zout
  • 2 el wit azijn
  • stokbrood om te serveren

 

Kook het water in een brede maar ondiepe kookpan.

Voeg 2 eetlepels azijn per liter water bij.

Breek elk ei in een kopje.

 

Laat de water met een lepel draaien.

Draai het ei even rond in het kopje en laat het voorzichtig in het water glijden.

Let op dat het water niet overkookt.

Keer het ei voorzichtig om met een schuimspaan en laat het in het water tot het eiwit gestold is.

Neem het ei uit het water met de schuimspaan en laat uitdruppen.

Strooi er fijn zout op.

482068_340614602698907_1091906446_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gepekelde radijs

Datum: 26 - 05 - 2023

0 reacties

Borrel olie om..

Datum: 26 - 05 - 2023

0 reacties

Rub voor Rundervlees

Datum: 22 - 05 - 2023

0 reacties

Paardenbloem honing

Datum: 17 - 05 - 2023

0 reacties