Toegevoegd door: Dominique jun - 15 - 2021 0 reacties
Het recept van koude schotel is een ouderwets bijgerecht in Nederland. Geserveerd op een buffet bij bruiloften of bij bbq. Het is een koude puree met extra’s erbij, een lekkere frisse aardappelsalade, Een tip: ik heb zelf een fout gemaakt als Française. !Zet de garnering niet op de puree maar Lees verder...
Toegevoegd door: Dominique mei - 4 - 2020 0 reacties
Zet de houten spiesjes in een bak met water. Snijd de bloemkool in grote roosjes. Pel de aardappelen, snijd ze in vier blokken. Kook ze samen in een grote pan met kokend water en ziut, 12 minuten. Giet ze af en laat ze afkoelen. Maak de saus klaar: Snijd de Lees verder...
Toegevoegd door: Dominique apr - 29 - 2020 0 reacties
Was de aardappelen heel goed. Halveer elke aardappel. Kook de aardappelen in ruim water met zout, 12 minuten. Snijd elke ontbijtspek (of bacon) in 4 stukjes. Laat de houten spiezen in ruim water wekken, om te voorkomen dat ze straks gaan verbranden. Prik een stuk aardappel en plaats tussen elke Lees verder...