Recepten van Domy is op zoek gegaan naar de laatste hippe, trendy en jammie culinaire trends!
Maar  Domy zocht ook naar leuke culinaire accessoire en keukengerei.

gepaneerde-sandwich600

(foto: trendystyle)

Krokante sandwiches

Last minute aperitief thuis?
Maak snel gepaneerde boterhammen met mozzarella of gewone kaas, gekookte ham, paneermeel en ei.

Hoe kan een boterham met gewone ingrediënten in een trendy borrelhapje veranderen!


aftnoontea

(foto:http://www.teacakesandco.nl)

Share dining

Het shared dining concept is vrij simpel: een tafel vol gerechtjes waar iedereen iets van pakt. Lang is dit concept verscholen gebleven achter de muren van de tapas, mezze en sushi bars maar steeds meer restaurants in Nederland omarmen het idee en integreren het in hun menu. Naast het delen van de kleine gerechten is het ook belangrijk dat er een gezellige, relaxte en informele sfeer hangt want de focus ligt op het samenzijn.


RecipeImage

(foto internet)

Back to the 80’s

Retro is hip!
Retro recepten krijgen een nieuwe uitstraling.
Een klassieker is bereid in een trendy jasje, in mooi servies en heeft een moderne en grappige twist.
zoals hier:
Bananasplits in een trendy jasje.

 


collagemynte1Bloomingville-keukentextiel

(foto internet)

Trend in de keuken

Dit najaar is de pastel kleur centraal als accent.
Het gebruik van nieuw en vintage is hip.
Brocante stoelen geverfd in licht roze, gebroken witte tafelslakken en licht blauwe of licht beige borden zijn nu in de mode.
Zachte printen, bloemen, handgemaakte vazen, linnen komen op onze tafel voor een natuurlijk interieur.

 


11926032_1099409160087745_1685404027_o

(foto recepten van Domy)

Cup cakes uit! Bonjour Eclairs!

We hebben allemaal de trend, zelf cup cakes maken gevolgd.
Die kleine ronde gebakjes met super zoete blauwe en roze toppings waren op alle feesten, traktatie en high tea geserveerd.
Weg met de cup cakes, de nieuwe trend komt uit la Douce France, l’eclair!
De gebakjes wordt gemaakt van soezendeeg, gevuld met banketbakkersroom of slagroom en voorzien van een topping van karamel, glazuurlaagje of chocolade.
Het deeg wordt in een langwerpige vorm gespoten.
De éclair vindt zijn oorsprong in Frankrijk tijdens de negentiende eeuw.
Het werd eerst gemaakt door Marie-Antoine Carême (1784-1833), de beroemde Franse chef-kok.
Het is niet een makkelijk recept maar wel de moeite waard om te proberen!

Hieronder kun je mijn recept vinden, eclairs met aardbeien en room vulling:
https://receptenvandomy.nl/recipes/eclairs-met-aardbeien-room-vulling/

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Stamppot van spinazie..

Datum: 26 - 10 - 2020

0 reacties

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties