Ik heb een kleine taart gemaakt om het uit te proberen..Het is mijn eerst poging en het is gelukt! Dit recept is van Rudolph van 24 kitchen.. Deeg Meng de bloem met de suiker en het zout. Snijd de boter in blokjes en kneed samen met het ei, het water Lees verder...
Dit recept komt uit Finland. Lekkere gepaneerde hamburgers… Er zijn mensen die gegrilde hamburgers lekkerder vinden maar dit is ook lekker! Meng de melk met de paneermeel. Snijd de ui heel fijn en pers de knoflook. Meng het gehakt met paneermeel, ei, ui, knoflook, peterselie, bieslook, zout en peper. Verdeel Lees verder...
Een recept uit 24 Kitchen, van Ester… Hamsaus Smelt een klontje boter in een steelpan. Voeg de bloem toe en gaar al roerende circa 3 minuten. Los de bouillon blokje in water. beetje bij beetje, voeg het water en de bouillon blokje aan de bloem toe. Kook de saus, 5 Lees verder...
Dit recept maakt een heerlijk luchtig en knapperig beslag. Gebruik het om garnalen, kip, uienringen, groenten of iets anders in te bakken. Met een keur aan groenten krijg je een geweldige Fritto misto (Italiaans voor ‘gebakken mix’) Je kan dit recept als bijgerecht eten, als voorgerecht of als borrel hapjes. Lees verder...
Een recept van Jamie Oliver. Je hebt zo een blik koekjes gemaakt! Rasp de citroenen uit. Meng de bloem, de boter, de citroen extract, de suiker en de bakpoeder samen tot een soepele/hard deeg. Laat 30 minuten in de koelkast rusten. Pak een stukje van het deeg en maak het Lees verder...
een recept gezien op 24 kitchen. Rudolph van Veen maakt dit recept met een pikante saus erbij, ik niet. Verwarm de oven voor op 180 °C Vet de ovenschaal licht in met olijfolie. Leg de speklapjes in de ovenschaal en besprenkel met honing. Maak de teentjes knoflook los maar pel Lees verder...
Dit is het recept van Annabel Langbein . Ik heb het aangepast met aardappels . Oven voorverwarmen op 180 graden. Aardappels in schijven snijden en in ruim water koken. Prei snijden en bakken in een pan met margarine. Room aan prei toevoegen. Op smaak met peper en zout brengen Aardappels Lees verder...
Ik kijk heel vaak naar kookprogramma’s op 24 kitchen en ben een grote fan geworden van Annabel Langbein uit Nieuw Zeeland. Ze heeft altijd van die heerlijke recepten met verse producten en kruiden zoals dit Provencal crust. Die brood korst is lekker op lamsrack, op vis. Vanavond heb ik een Lees verder...
Maak de spruitjes schoon en kook ze in 5-6 minuten beetgaar. Snipper ondertussen de ui en knoflook. Snijd eventueel het vlees in kleine stukjes. Fruit de ui en knoflook in de wok met een beetje olie. Voeg vervolgens, de gember, de bosui, de zongedroogde tomaten en het vlees toe. Giet Lees verder...
Ik zag dit recept vanmiddag op 24 kitchen, het is heel lekker en anders! Snijd het blad van de peterselie fijn. Roer de eieren los en voeg de peterselie, peper en zout naar smaak toe. Leg de karbonades erin en laat afgedekt in de koelkast 10 mn marineren. Strooi het Lees verder...