Ik heb hier al een tajine gemaakt, maar ik probeer elke keer om het recept te verbeteren en het is gelukt, het was heel lekker! ik gebruik heel vaak Ras el Hanout. Ras El Hanout is een typisch Marokkaanse kruidenmengsel en het betekent letterlijk “het beste van de winkel”. Het Lees verder...
Verwarm de oven voor op 225 °C. Leg de vellen filodeeg open op een bord. Leg erop een plak Serranoham. Verdeel de vulling over de stukken filodeeg, breng op smaak met peper en rol ze op en sluit de randjes met wat water. Leg de rolletjes op een bakplaat die Lees verder...
Voorraadkast, vrieskast en koelkast geplunderd en voila! een nieuw lekker recept a la Domy! Bereidingswijze Pel en snijd de wortelen in schijven, de prei in ringen, de aardappelen in blokjes en de half citroen in schijven. Pel en snipper de ui, de knoflook en snijd de peterselie fijn. Voeg dan Lees verder...
Gisteren kwam mijn collega Naima deze soep bij me afgeven. Ik kan niet beschrijven hoe lekker is dit soep en het ruikt zo lekker! het recept hieronder komt uit internet. Week de kikkererwten een nacht lang in een grote kom met water. Doe de olijfolie in de pan. Voeg het Lees verder...
Mijn inspiratie: een recept van mijn collega Naima, deze is mijn eigen versie. kan ook in een pan met deksel. Snijd de uien en knoflook fijn en snijd daarna de koriander en peterselie afzonderlijk fijn. Snijd alle groenten grof. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een tajine en bak de stukken Lees verder...