Snijd de worteltjes heel fijn, in blokjes. Snijd de ui heel fijn. Hak de knoflook fijn. Rasp de gimber. Halveer de champignons. Was de prei onder de kraan, halveer hem, verwijderd de donker groen stuk en snijd in de lengte, in reepjes. Snijd de Spaanse peper in ringetjes. Snijd ook   Lees verder...

Snijd de biefstukjes in plakken, ongeveer 6 stukken per biefstukjes. Pers het gember bolletje en de knoflook. Meng dit met de mirin, de sojasaus en de honing. Doe de biefstuk plakken erbij en laat dit minimum een uur marineren. Haal de biefstuk uit de marinade maar bewaar de marinade. Doe   Lees verder...

Categorie: Aziatische keuken

Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties