Snel gemaakt en toch een heerlijk luxe toetje. Zet de gelatine vellen in koud water. Splits de eieren. Klop ongeveer 10 minuten de eierdooiers samen met de suiker tot ze luchtig en wit worden. Voeg de limoncello toe en klop ze een paar seconden samen. Pers de citroen. Verwarm de   Lees verder...

Als je niet van aubergines houdt, probeer dit recept. Ik beloof je, het is verrukkelijk! Doe de vleestomaten in ruim kokend water. Laat ze erin,10 minuten koken. Zet ze meteen in koud water. Pel ze en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de sjalotten in ringetjes. Hak de kruiden en   Lees verder...

Categorie: Geen categorie

Ossobucco komt uit Milaan in Italië. Het is een heerlijke stoof van kalfschenkels in een wijn en groenten saus. De final touch is de citroen frisse Gremolata erop. De beenmerg binnen de bot geeft een romige smaak wanneer je mengt hem met de saus tijdens het eten. Heerlijk met verse   Lees verder...

Categorie: Stoofpotjes

Snijd de harde stukken van de venkels en de bovenkanten weg en snijd de venkel in dunne plakken. Snijd de uien fijn. Hak de knoflook fijn. Snijd de lente uitjes in ringetjes. Hak de tijm en de dille fijn. Verwarm de margarine in een koekenpan. Bak de uien en de   Lees verder...

Categorie: Risotto

Wat is het toch mooi. Ik nodig mijn beste vriendin Joke om bij ons te komen eten, brengt ze haar eigen boodschappen en kookt ze voor ons. Het was heerlijk! Het is ook super simpel om dit recept te maken. Zet een grote pan met ruim water, grove zout en   Lees verder...

Categorie: Pasta, Pasta / Rijst

Heerlijke romige rijst. Inspiratie uit het programma, wat eten we? Snijd de uien in kleine blokjes. Hak de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Was de preien, snijd de donker groenen uiteinden af en snijd ze in ringetjes. Kook 1 liter water en meng het met 2   Lees verder...

Categorie: Pasta / Rijst

Snijd de uien in blokjes. Hak de knoflook fijn Hak de peterselie fijn. Snijd de peper in ringetjes. Halveer de champignons. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak erin de uien samen met de knoflook, de champignons en de spaanse peper. Blus met de wijn en daarna voeg de   Lees verder...

Categorie: Pasta

Maak eerst het deeg klaar: Zet de bloem in een grote kom. Voeg de suiker, de olie en de gist toe. Voeg het water en de zout toe en kneed, 5 minuten, tot een mooi deeg. Zet een theedoek erop en laat het deeg, 1 uur rusten en rijzen. Snijd   Lees verder...

Categorie: Quiche en pizza

Zucchini ( courgette) gevuld met Ricotta en kip op een bedje van gekruide tomatensaus, Cherry tomaatjes en champignons. Koolhydraten arm recept. Dit recept is 4 ravioli per persoon voor 2 personen, met niets erbij of 2 ravioli per persoon, voor 4 personen, maar met bijvoorbeeld rijst en sla erbij. U   Lees verder...

Ik had niet de juiste vulling, ik had vanille kwark met geklopte eiwitten gebruikt maar de volgende keer ga ik slagroom gebruiken maar het was super lekker! Doe de bloem, de Prosecco, de olijfolie, de suiker en de eiwitten in een keukenmachine. Kneed tot het een elastisch mooi deeg wordt.   Lees verder...

Categorie: Deeg, Koekjes, Nagerechten

Nieuwste recepten

Crispy smashed potatoes..

Datum: 13 - 09 - 2021

0 reacties

Watermeloen Feta salade

Datum: 13 - 09 - 2021

0 reacties

Thousand island dressing

Datum: 9 - 09 - 2021

0 reacties

Salade gourmande met..

Datum: 5 - 09 - 2021

0 reacties