Toegevoegd door: Dominique okt - 6 - 2020 0 reacties
Een simpel herfst toetje. Snel klaar en zo lekker! Doe de roomboter uit de koelkast. Smeer een ovenschaal met 2 eetlepels roomboter. Verwarm de oven op 180 graden voor. Pel de appels en snijd ze in blokjes. Pel de peren en snijd ze in blokjes. Meng ze samen met de Lees verder...
Toegevoegd door: Dominique apr - 23 - 2019 0 reacties
Gefrituurde chorizo plakjes in beslag en als dipsaus een aioli met kweepeer jam. Heerlijk! Maak de kweepeer aioli klaar: Meng 6 lepels mayonaise met 3 eetlepels kweepeer jam en een geperst teentje knoflook. Maak het beslag klaar: Meng de bloem met de maizena, gist, bruisend water en een ei. Snijd Lees verder...
Toegevoegd door: Dominique mrt - 21 - 2019 0 reacties
Fish & chips is een typisch gerecht uit Engeland. Lekker met Sauce tartare Ik heb salt & balsamicoazijn chips gemalen en toegevoegd aan het bierbeslag. Maal de eerste zakje chips in je handen. In een kom, meng de bloem, de bakpoeder, de chips en de bier, breng op smaak met Lees verder...
Toegevoegd door: Dominique okt - 28 - 2018 0 reacties
Trifle is een Engels, laag op laag, toetje, . Prachtig, luxueus, makkelijk en snel klaar, het enige nadeel is dat je zo lang moeten wachten om er van te genieten. Trifle kan geserveerd worden in: – een schaal – een Trifle vaas – een kom – individuele glazen. ! Het Lees verder...
Toegevoegd door: Dominique mei - 7 - 2017 0 reacties
Lekker! Goede gevulde ontbijt of lunch. Het recept komt van de Lidl, behalve de uien chutney) Snijd de champignons in plakjes. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de champignons erin. Breng ze op smaak met peper en zout. Snijd de tomaten in dunne plakjes. Zorg dat je Lees verder...
Toegevoegd door: Dominique mrt - 11 - 2017 0 reacties
Healthy food recept. Thuis verschillen de meningen maar ik vind het heerlijk. Verwarm de oven op 200 graden voor. Snijd de avocado’s langs de pit in 2 helften en maak de holletje van de pit met een lepel een beetje groter. Zet de helften op een bakplaat, bekleed met bakpapier. Lees verder...
Toegevoegd door: Dominique jan - 24 - 2017 0 reacties
Ik heb gekozen om geen bittere marmelade te maken want sinaasappel marmelade is al bitter van zichzelf. Je proeft duidelijk de whisky, maar het kan ook zonder. Ik gebruik gewoon suiker dus de kooktijd is lang, als je geleisuiker gebruikt is dan heel kort. Pel de sinaasappelen en zorg dat alle Lees verder...
Toegevoegd door: Dominique dec - 21 - 2016 0 reacties
Kerstmis 2016 Ik wou dit jaar, heel graag een kalkoen braden. We hebben, al begin december, een mooi beestje van 3,5 kg in de aanbieding gekocht en ingevroren. Ik had wel daarna 2 problemen. Ik vind eigenlijk kalkoen best droog en ik had geen goed recept. Ik zag een paar Lees verder...
Toegevoegd door: Dominique okt - 26 - 2016 0 reacties
Malse gefrituurde kip stukjes in een zure plakkerige saus. Heel apart en lekker! Maak de marinade klaar: Snijd de kipfilets in stukjes. Hak de peper fijn. Doe ze in een kom en meng ze met maïzena en soja saus. Laat de kip, 30 minuten marineren. Maak de Lees verder...
Toegevoegd door: Dominique mei - 14 - 2016 0 reacties
Voor dit recept heb je veel tijd en geduld nodig maar het is verrukkelijk! Je kan het vlees warm eten, bijvoorbeeld met frieten of voor de lunch, koud, tussen 2 sneden brood en sla. Zet het vlees in een pan met ruim water, het bouillon blokje en wat zout. Kook Lees verder...