Klop de eieren samen en breng ze op smaak met een beetje zout en peper. Snijd de paprika in mini blokjes en de lente uitjes heel fijn. Verwarm 2 eetlepels Margarine in de koekenpan. Bak erin de lente uitjes samen met de paprika blokjes. Voeg de eieren, nu heb je   Lees verder...

Hak de knoflook, de peterselie, de citroenrasp en de bieslook samen. Klop de eieren in een omelet. Roer de kruiden erin en breng op smaak met peper en zout. Doe in een diepe bord de bloem, in een andere de omelet en in een derde het paneermeel. Zet een platte   Lees verder...

voor de paasbrunch of paas lunch . Hak de spinazie grof. Breek de eieren en klop ze los. Meng in een grote kom de eieren met de spinazie en de melk. Breng op smaak met peper. Verwarm de boter in een grote koekenpan of in een pannenkoeken pan. Bak eerst   Lees verder...

Tip van mijn dietist, hummus op mijn boterham. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik niet zo gek was op Hummus. Ik vond smakeloos en droog. Dus heb ik mijn eigen recept verzonnen en vind ik het nu heerlijk! Laat de kikkererwten uitlekken. Pel de knoflook. Was de peterselie. Meng   Lees verder...

Maak de cake klaar en zet hem 50 minuten in de oven. Bewaar 1 kopje van de vruchten apart. Was de rest, snijd de aardbeien en doe ze in een pannetje met 1 lepel suiker. Verwarm de vruchten op hoog vuur, 5 minuten. Zet ze in een kom en laat   Lees verder...

Categorie: Toetjes/gebak

Zet alle ingrediënten in een keukenmachine of in een hakmolen  om ze samen mooi te mengen. Zet de boter in een mooi kommetje, strooi wat paprikapoeder erop en zet een folie erop. Laat de boter 4 uur minimum in de koelkast staan. Doe de boter 1 uur voor het serveren   Lees verder...

Categorie: Boter

Een makkelijk, heerlijk recept van een stoofpotje van gehakt en groenten. Pel en snijd de aardappelen en de winterpenen in kleine blokjes. Snijd de uien fijn. Hak de knoflook grof. Hak de peterselie fijn. Snijd de champignons in plakjes. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan. Bak erin de uien,   Lees verder...

Categorie: Stoofpotjes

Kook de aardappelen in ruim water met zout. Kook de rode bieten in ruim water met zout. Af en toe, prik met een mes erin, wanneer ze zacht zijn, zijn ze gaar. Kook de eieren hard, in ruim water en zout, 10 mn. Pel ze af en snijd ze grove   Lees verder...

Categorie: Groenten Salades

Meng alle ingrediënten met de hand. Het is wel plakkerig. Maak tussen je vingers, balletjes. Zet ze op een bord. Doe ze 30 mm in de koelkast. Zet ze nu op een met bakpapier bekleed bakplaat. Pas op de koekjes worden tijdens het bakken heel plat maar ook heel breed.   Lees verder...

Categorie: Koekjes

Pel de aardappelen en snijd ze in blokken. Snijd de broccoli in roosjes en snijd de stellen in ringen. Snijd de uien fijn. Hak de knoflook fijn. Snijd de champignons in vieren. Snijd de kaas in mini blokjes. Rasp de kaas. Kook de eieren hard in ruim kokend water met   Lees verder...

Categorie: Stamppotten

Nieuwste recepten

Gerookte zalm omelet

Datum: 4 - 04 - 2021

0 reacties

Engelse mini zalm..

Datum: 28 - 03 - 2021

0 reacties

Zelfgemaakte vissticks

Datum: 22 - 03 - 2021

0 reacties