- 6 eieren
- 10 el fijn suiker
- 10 el melk
- 10 el olie
- 18 el bloem
- 1 tl rum
- 1 pakje vanille suiker
- 1 pakje bakpoeder
- 1 snufje zout

Dat is een recept van mijn moeder Ginette.
Het is een luchtig, sponsachtig lekker gebak.
Je kan ook ananas, perziken, abrikozen, appels en peer gebruiken.
Tip:
als je een snufje zout in de eiwitten toevoegt, worden ze en blijven ze goed stijf.
Meng de eierdooiers met suiker tot een wit beslag.
Voeg er de melk, de olie, de rum en de vanille suiker toe.
Klop de eiwitten stijf met een snufje zout.
Voeg in het beslag de bloem en de bakpoeder toe en meng alles goed samen.
Voeg er nu de geklopte eiwitten toe en meng ze voorzichtig met het beslag.
Vet je ronde cakevorm in en bekleed hem met bakpapier en doe hier je beslag in.
Snijd aardbeien in tweeën en doen ze op het gebak.
Afbakken in de oven ±30 minuten op 200 graden tot goudbruin en gaar.