- 12 eieren
- 1 stuk geraspte oude kaas
- 3 el mayonaise
- 1 tl Worcestersaus
- peper en zout
- 1 tl Franse mosterd
- 1 tl peterselie
Lekker als voorgerecht of als borrel hapjes.
Er zijn meer variatie op dit recept met:
zalm
tonijn
ham
tomaat
garnalen
Zet een pan met water op het vuur en kook hierin de eieren hard, ongeveer 9 minuten.
Laat de eieren daarna schrikken door ze af te gieten en daarna er gelijk koud water overheen laten stromen. Hierdoor kun je ze makkelijk pellen.
Snijd de eieren in de lengte door midden en haal de eidooiers eruit.
Doe de eidooiers bij elkaar en voeg de mayonaise toe en zorg dat het goed vermengd word.
Doe vervolgens de andere ingrediënten erbij en breng het op smaak met wat peper en zout.
Zet vervolgens de eieren in de koelkast en laat ze daar een uurtje staan.