- 1 kleine entrecote (of biefstuk) per persoon
- 4 teentjes knoflook
- 1 handje vol verse tijm
- peper en zout
- 1 glas olijfolie
![](https://www.receptenvandomy.nl/wp-content/themes/Zylyz/timthumb.php?src=https://www.receptenvandomy.nl/wp-content/uploads/2014/09/10003493_611305488963149_285185559_n.jpg&h=200&w=200&zc=1)
Hou het simpel en het zal lekker smaken!
De smaken mengen elkaar langzaam tot een puur, lekker smaak.
Gewoon een makkelijk recept van marinade voor BBQ.
ook lekker met lamsvlees en karbonade.
Marineer het vlees een aantal uur van te voren.
Maak de marinade door een aardige hoeveelheid tijm van de takjes af te ritsen.
Snijd de tenen knoflook in schijven.
Doe de knoflook en de kruiden samen in een bakje en voeg hier een flinke scheut goede olijfolie aan toe (ongeveer 6 eetlepels).
Voeg ook zout en peper aan de marinade toe en roer het geheel goed door.
Het vlees moet met de marinade worden ingesmeerd.
Doe het vlees in een ondiepe schaal, draai het een paar keer om en zorg dat het helemaal bedekt is.
Zet de bak nu in de koelkast.
Laat het geheel een paar uur marineren.
Draai het vlees halverwege een keer om.
Haal het vlees een half uur voor je het wil gaan bakken uit de koelkast, zodat het op kamer temperatuur kan komen.
nu kan je het vlees bakken of grillen.