- 1 broccoli stronk
- 1 kuip kruiden kaas (Garlain, Paturain, boursin, tartare)
- 250 g kleine tros tomaatjes
- 2 kipfilets
- 1 kip bouillonblokje
- Zout
- 1 eetlepel olie
- Gele wortel Nasi van de Lidl (geraspte geel wortel, rode ui, rode paprika, witte kool en prei).

Dit recept is simpel, koolhydraatarm, snel klaar gemaakt en heerlijk.
Ik had het geserveerd met gebakken gele wortel Nasi van de lidl ( geraspte: gele wortel, Paprika, rode ui, witte kool en prei).
Snijd de broccoli in roosjes.
Kook ze 10 minuten in ruim Water met zout.
Giet ze af.
Kook de kipfilets in ruim water met een kip bouillonblokje.
Giet ze af, laat ze een beetje afkoelen en snijd ze in reepjes.
Doe de kruidenkaas (hier is voor 3 personen, ik had daar 2 kazen gebruikt) in de middel van een oven schaal.
Verdeel de tomaatjes, de kip reepjes en de broccoli roosjes eromheen.
Zet in de oven 20 minuten op 180 graden.
De laatste 10 minuten, bak de gele wortel Nasi met een lepel olie.
Neem de gebakken kruidenkaas uit de oven.
Meng de tomaatjes, de kip, de kaas en de broccoli goed samen.
Verdeel de gele wortel nasi op 2 borden.
Verdeel de saus bovenop.
Eet het meteen.