Door: Dominique op 15 - 04 - 2020 in de categorie BBQ, Lamsvlees, Salsa, Jam en Chutney
Ingredienten
  • 20 g verse platte peterselie
  • 10 g  verse Rozemarijn
  • 10 g verse tijm
  • 20 g verse bieslook
  • 20 g verse munt bladeren
  • 20 g Verse basilicum
  • 3 theelepels kappertjes
  • 1 blikje ansjovissen
  • 1 citroen
  • Peper
Het vlees
  • 3 lamskoteletten per persoon
  • Of 2 plakken lamsbout zonder bot (400 g)
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

Rasp de citroen.

In een keukenmachine,  hak alle ingrediënten samen.
Voeg de citroen rasp toe.
Breng op smaak met peper.
Zet 30 mn in de koelkast.

Breng het vlees op smaak met peper en zout. Grill het lamsvlees, rosé, 4-5 mn beide kant ongeveer.
Laat het vlees rusten, 3 mn in alufolie.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties