Ingredienten
- 4 kipfilets of kalkoenfilets
- 4 plakjes extra beleggen kaas
- 4 plakjes schouderham
- 1 bord paneermeel
- 3 eieren
- Peper en zout
- 1 theelepel oregano
- Margarine
- Cocktail prikkers
- Plastic folie

Leg een vel plastic folie op een plank, leg erop een kip filet en leg een ander vel plastic folie erop.
Met een pan, sla de kipfilet plat.
Doe dat met alle kipfilets.
Leg een plak kaas en een plak ham op elke kipfilet en vouw ze dicht met cocktail prikkers.
Verwarm de margarine in een koekenpan.
Klop de eieren in een kom los.
Breng ze op smaak met peper, oregano en zout.
Dop de kipfilets eerst in de eieren.
Dan rol ze in de paneermeel.
Dop ze opnieuw in de eieren en in de paneermeel.
Bak ze in de margarine, 10 minuten, beide kanten.
Zorg wel dat ze overal gebakken zijn ( alle kanten).