- 1 biscuit bodem voor taart
- 250 g aardbeien
- 250 g blauwe bessen
- 4 eetlepels fijne suiker
- 200 ml slagroom + 2 eetlepels fijne suiker
- 4 eetlepels aardbeien jam
Maak de cake klaar en bak hem in een brownie vorm.
Laat hem afkoelen.
Doe de blauwe bessen in een pan samen met de suiker en 1 eetlepel water en kook ze 5 minuten.
Laat ze afkoelen.
Klop de slagroom met de suiker stijf.
Snijn de helft van de aardbeien in plakjes en alweer de ander helft.
Snijd de cake in tweeën in de lengte.
Smeer de jam op de bodem.
Verddel de aardbeien plakjes en de helft van de blauwe bessen.
Verdeel de siroop van blauwe bessen erop.
Verddel de helft van de slagroom en strijk hem met een spstel.
Zet de bovenkant van de cake bovenop.
Strijk de rest van de slagroom bovenop.
Verdeel de rest van de aardbeien en de blauwe bessen erop.
Verdeel de rest van de siroop op de cake.
Zet de cake in de koelkast, een uur minimum.