- 2 blikjes witte bonen naturel
- 1 hele Chorizo worst
- 1 bakje grauwe, gepelde reuze garnalen
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- Peper
- Sap van 1 half citroen
- 2 eetlepels verse peterselie
Spoel de bonen af onder de kraan en laat ze uitlekken.
Snijd het ui fijn.
Hak de peterselie fijn.
Hak ook de knoflook fijn.
Snijd de garnalen in 3 stukjes.
Haal de huid van de chorizo en snijd hem in blokjes.
Pers de citroen.
Verwarm de olie in een koekenpan.
Bak erin het ui en de knoflook.
Voeg de chorizo toe en bak hem even mee.
Voeg bij de chorizo de garnalen toe en bak nog tot ze rose worden.
Breng op smaak met peper, blus met het citroensap en doe het vuur uit.
Meng de bonen met het chorizo mengsel ( met olie erbij).
Strooi de peterselie op de salade.
Zet de salade 1 uur in de koelkast.