- 1 aardappel per persoon
- 1 venkelknol voor 2 personen
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 rode paprika
- 1 bak cherry tomaten of kleine trostomaten
- peper en zout
- 1 theelepel gedroogde rozemarijn
…ik dacht, en nu??
dit lekker bijgerecht met een subtiele anijs smaak!Verwarm de oven voor op 220°C.
schil en snijd in blokjes de aardappelen.
Kook ze 10 min. in water met zout.
Snijd in de venkelknol in blokjes en kook ze in water met zout, 10 min.
Snijd de andere groenten in blokjes, reepjes of ringen.
Meng alle groenten samen met de olijfolie en knoflook, de rozemarijn en breng op smaak met peper en zout.
Gedurende zo’n 25 min. in de oven en je hebt werkelijk een overheerlijk gerecht!