- 500 g scampi's
- 2 mango's
- 5 lente uitjes
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 theelepel chilivlokken
- 2 cm verse gember
- olijfolie
- 125 ml volle yoghurt
- 2 eetlepels citroensap
- 1 bos peterselie
- 8 taco's schelpen
- peper en zout
Snijd de mango’s in blokjes.
Snijd de lente uitjes in ringen.
Meng deze ingrediënten voor de salsa.
Maak de yoghurt-peterseliesaus.
Hak de koriander fijn en meng met de yoghurt en wat olie.
Breng op smaak met peper en zout.
Pel de scampi’s en maak ze schoon.
Verwarm wat olie in een koekenpan.
Voeg de knoflook toe.
Rasp er de gember bij en voeg de chilivlokken toe.
Doe de scampi’s erbij en bak ze 3 à 5 mn.
Hak de peterselie en strooi hem erover.
Verwarm de taco’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Vul met mango salsa en scampi’s. Serveer met yoghurtsaus.