- 150 ml water
- 2 eieren
- 50 g boter
- 30 g suiker
- 125 g bloem
- 1 snufje aout
- Chocolade ganache / dip
- Kaneel poeder
- Fijne suiker
- Poeder suiker
- Spuitzak met een kartel mondje
- 1 liter olie

Doe het water in een pan met de boter, de suiker, 1/2 theelepel kaneel en een snufje zout.
Wanneer de boter gesmolten is, voeg de bloem in een keer toe.
Roer het deeg tot het niet meer plakt in de pan en een bal vormt.
Bak even mee.
Voeg de eieren toe en roer ze heel snel doe het blag.
Verwarm de olie in een pan.
Schep het beslag in de spuitzak en spuit een dunne reep, knip hem en doe hem in de warme olie.( 4 per keer).
Bak de churros 4 minuten tot ze goudbruin zijn geworden en ze in een bord met keukenpapier.
Rol de churros in suiker, poedersuiker en een beetje kaneel.
Serveer met chololade dip, suiker en suiker met wat kaneel erin.
Serveer ze meteen of verwarm ze een paar seconden in de magnetron.
Ik heb ze geserveerd in puntzakjes gemaakt van bakpapier en die in een glas geplaatst.