- 4 kipfilets
- Oosterse kruiden: 1/2 theelepel gember poeder, 1/2 theelepel laos, 1/2 theelepel kurkuma
- 1 eetlepel olie
- 1 linoen
- 1 eetlepel sojasaus
- 150 g verse rodekool gesneden
- 3 eetlepels mayonaise
- 8 pistolets
- 1 zakje gesneden romainesla
- 75 g peen julienne
- Peper en zout
Snijd de kipfilets in plakjes.
Meng de kipfilets met de oosterse kruiden en olie.
Breng op smaak met peper en zout.
Rasp de schil van de limoen en pers hem uit.
Meng 2 eetlepels limoensap met de sojasaus door de rodekool.
Meng de limoenrasp door de mayonaise.
Snijd de pistolet open.
Verhit een koekenpan zonder vet en bak de kipfilets 4 minuten al omscheppend op hoog vuur.
Beleg de pistolets naar smaak met mayonaise, plakjes kipfilets, peen julienne, rode kool salade en sla.