Door: Dominique op 3 - 03 - 2016 in de categorie Dipsaus, spread, Healthy /koolhydraatarm Food, Lunch en Ontbijt
Ingredienten
  • 1 blik kidneybonen
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 ui
  • 1/2 theelepel suiker
  • 1/2 Spaanse peper zonder pit
  • 1 theelepel peterselie
  • 1/4 Rode paprika
  • 1 stuk beleggen kaas
  • 1 bosuitje
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): - personen

Zelf verzonnen spread.
Lekker als dip met rauwe groenten, op toast of cracker of voor de lunch op brood met plakjes komkommer.

Was de kidneybonen onder de kraan tot het vocht/schuim is weg.
Laat het uitlekken.

Doe alle ingrediënten in een blender en hak ze samen tot een pasta.
Breng op smaak met peper en zout.
Zet de spread, afgedekt, 2 uur in de koelkast.

12790226_1203833402978653_1004680650_o

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties