- 1 stuk kip per persoon (pootjes of kipfilets of kippendijen...)
- 1/2 eetlepel tijm
- 1/2 eetlepel dragon
- 1 eetlepels mosterd
- 4 eetlepels crème fraîche
- 150 ml witte wijn
- 150 ml water
- 2 eetlepels maizena + 2 eetlepels water
- 2 lente uitjes
- 2 teentjes knoflook
- peper en zout
- 2 uien
- 4 eetlepels geraspte kaas
- olijfolie

Heerlijke malse kip stukjes in een pittige roomsaus.
Dragon, Estragon in het Frans, is een heel gezond, speciaal kruid, die een zoete, aromatische, peper-achtige en anijs-achtige smaak heeft.
Je moet er van houden en als je het smaak van dragon niet lekker vindt, kun je het weghalen.
Snijd de uien in blokjes.
Snijd de knoflook in plakjes.
Snijd de lente uitjes in ringetjes.
Verwarm de olie in een koekenpan.
Fruit de uien erin, tot ze een mooie kleur krijgen.
Voeg de kip en bak ze 5 minuten tot ze bruin worden.
Voeg de tijm, de dragon, de wijn, de knoflook en de crème fraîche toe, zet een deksel op en kook op zacht vuur 20 minuten.
Voeg nu de mosterd, de kaas en de lente uitjes toe, breng op smaak met peper en zout en laat nog 10 minuten zacht koken.
Serveer met brood, pasta of rijst.