Door: Dominique op 5 - 01 - 2016 in de categorie Koude voorgerechten, Verrine hartig, Voorgerechten
Ingredienten
  • 2 kalkoen filets
  • 1 theelepel kruiden voor vlees naar keuze
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eieren
  • 2 gekookte rode bieten
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 2 eetlepels yoghurt
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4-6 personen

Eenvoudig, gezond en lekker.

Wrijf de kalkoen filets met peper, zout en kruiden.
Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de kalkoen filets, beide kanten, 5 minuten.
Laat ze afkoelen.
Snijd de kalkoen filets in blokjes.

Kook de eieren hard, 9 minuten, in een pan met water en zout.
Laat ze afkoelen in koud water, pel ze.
Breng de eieren op smaak met peper en zout en prak ze met een vork in een kommetje.

Pureer de bieten samen met de yoghurt en de crème fraîche.
Breng op smaak met peper en zout.

Schep 2 theelepels bieten in een glas.
Schep er 2 theelepels kalkoen over.
Garneer met 2 theelepels gekookte eieren.

945860_1168731313155529_8680491188768360221_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties