Door: Dominique op 23 - 10 - 2015 in de categorie Hoofdgerechten en bijgerechten, Salsa, Jam en Chutney
Ingredienten
  • 1 citroen
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels verse platte peterselie
  • 4 eetlepels olijfolie
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4 personen

Het woord Gremolata komt van het Italiaanse gremire, dat vullen betekent. Een bekende toepassing van Gremolata is in de Milanese stoofschotel Ossobuco.
Het is ook lekker met vis of gegrilde kip.

11982554_1131295540232440_205049487_o

 

Rasp de schil van de citroen.

 

 

 

12171837_1131296453565682_509467770_o

 

Hak de knoflook fijn.

 

 

 

12171532_1131294653565862_1807214460_o

Snijd de peterselie fijn.

 

 

 

Meng samen het citroenrasp met de knoflook, de peterselie en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

12180067_1131299213565406_554983269_n

12177892_1131309443564383_1407556367_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties