Ingredienten
- 6 wraps
- 200g roomkaas (met kruiden)
- 100g feta
- 1 komkommer
- 1 pot gegrilde paprika
- 6 bladeren ijsbergsla
- 1 theelepel honing
- 4 bos uitjes
Snijd de komkommer in dunne plakken of repen.
Meng de komkommer plakken met zout en laat ze goed uitlekken.
Prak de feta.
Snijd de sla in reepjes.
Snijd de bos uitjes in ringetjes.
Maak de paprika klaar en snijd ze in reepjes.
zie hier het recept:
Smeer een laag smeerkaas over de wrap.
Beleg met komkommer en leg er een uitgespreide paprika over.
(Laat alle groenten even goed uitlekken op keukenpapier, anders wordt je wrap nat).
Leg tenslotte reepjes ijsbergsla, honing en bos uitjes ringetjes erop en rollen maar!
Prik vast met twee satéprikkers en snijd daartussen schuin door.
Herhaal totdat alle wraps op zijn.