Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Warme wraps
Ingredienten
  • 4 el diepvries spinazie a la crème
  • 1 grote ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 tomaten
  • peper en zout
  • margarine
  • 1 /2 rode paprika
  • 1 bakje spekjes
  • 1 tl koriander
  • 1 tl peterselie
  • 1 tl bieslook
  • 1/2 tl cayenne poeder
  • 1 tl citroengras poeder
  • 1 tl bieslook
  • 1 kip filet of 1 klein varkenshaas
  • 1 pakje geraspte kaas
  • 1 pak wraps
  • 2 afgestreken eetlepel maizena
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Dit recept heb ik zelf verzonnen want ik had geen zin in spinazie met aardappels maar in iets speciaal…

geloof me, het is verrukkelijk!

Verwarm de oven voor.

Snijd de ui en de knoflook fijn.
Snijd de paprika in blokjes.
Snijd de tomaten in blokjes.
Snijd alle kruiden heel fijn.

Bak die ingrediënten samen in een koekenpan met margarine.
Voeg er de citroengras, de cayenne, de vlees en de spekjes toe en bak nog een paar minuten.

Voeg er nu de nog bevroren spinazie en kook, op lage vuur, 10 minuten.

Breng op smaak met peper en zout.

Meng de maizena in een kommetje met 2 el water.
Roer de maizena en de water met een garde en giet het mengsel in het spinazie mengsel.

Laat het nog een paar minuten koken tot de maizena dik wordt.

Vul een wrap met het spinazie mengsel en vouw het dicht.
Leg de wrap dan in een ovenschaal.

Dit doe je met de rest van de wraps tot het spinazie mengsel op is.

Bestrooi met kaas en bak in de oven, 30 minuten, tot de kaas goud bruin is geworden.

1962744_607627269330971_271465891_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Murgh Makhani (boter..

Datum: 29 - 11 - 2018

0 reacties

Open Ravioli met..

Datum: 26 - 11 - 2018

0 reacties