Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Pesto
Ingredienten
  • 1 flinke bos verse basilicum
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 flinke volle eetlepels pijnboompitten
  • olijfolie
  •  50 gram Parmezaanse kaas
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

Meng alle ingrediënten in een blender, en giet er steeds olijfolie bij totdat de pesto de gewenste dikte heeft.
Schep in een potje die goed sluit en giet er nog wat olijfolie over zodat alles onder staat.
De pesto is minstens een maand goed houdbaar.
Pesto is trouwens ook goed in te vriezen.

215843_379797465447287_1225773744_n

2 reacties tot nu toe.

  1. Zo een gemakkelijk recepetje. Dat ga ik toch eens proberen!

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Lente pasta salade

Datum: 21 - 05 - 2017

0 reacties

Aardappel omelet

Datum: 21 - 05 - 2017

0 reacties

Citroencake

Datum: 17 - 05 - 2017

0 reacties

Bami met paksoi

Datum: 17 - 05 - 2017

0 reacties