Door: Dominique op 27 - 02 - 2016 in de categorie Kerstmis Nagerechten, Verrine Dessert
Ingredienten
  • 2 bananen
  • Dulce de Leche
  • 8 speculaas koekjes
  • 250 ml slagroom
  • 1 zakje vanille suiker
  • 1 flesje caramel saus
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4 personen

Maak de Dulce de Leche klaar en zet hem in de koelkast.

Klop de slagroom stijf met de vanille suiker.

Doe de koekjes in een diepvries zakje, doe het zakje dicht, en sla de koekjes kapot met een deegrol (geen poeder).

Snijd de bananen in plakjes.

Maak de verrine door lagen koekjes, banaan, Dulce de Leche en slagroom.
Het laatste laag is slagroom.
Garneer met caramel saus, een plakje banaan of met koekjes.

12784241_1200748446620482_1011816985_n

 

12596052_1200748603287133_265068401_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Creole Cari kip

Datum: 3 - 08 - 2018

0 reacties

Salade met gepaneerde..

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties

Gehaktballen op spiesjes

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties

Rode fruit jam

Datum: 10 - 07 - 2018

0 reacties