Door: Dominique op 13 - 12 - 2016 in de categorie Groenten Salades, Kerst bijgerechten
Ingredienten
  • 1 venkelknol
  • 1 appel
  • 1 handjevol granaatappel pitjes
  • 4 kleine geitenkaas rondjes
  • 4 lente uitjes
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1/2 theelepel honing
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4 personen

Snijd de venkelknol in dunne reepjes.
Snijd de appel in partjes.
Nijd de lente uitjes in ringetjes.

Meng in een kom de yoghurt, de citroensap, de honing, de peper en de zout.

Verdeel in een schaal, de venkel, de appel, de lente uitjes en de granaatappel pitjes.
besprenkel met de dressing.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Creole Cari kip

Datum: 3 - 08 - 2018

0 reacties

Salade met gepaneerde..

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties

Gehaktballen op spiesjes

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties

Rode fruit jam

Datum: 10 - 07 - 2018

0 reacties