Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Dipsaus, spread, Healthy anders
Ingredienten
  • 1 komkommer
  • 1/2 bakje verse munt, alleen de blaadjes
  • 250 g yoghurt Griekse stijl
  • peper en zout
  • 1/2 citroen
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de munt heel fijn. Halveer de komkommer in de lengte en rasp hem grof.

Doe de komkommer in een zeef, strooi zout erop en laat even rusten.
Pers de half citroen uit.
Meng de yoghurt met de komkommer, citroenrasp en munt.
Breng op smaak met peper en zout.
10363010_831809526847711_762947705_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Hete Pepers jam

Datum: 18 - 09 - 2018

0 reacties

Compotée de tomates

Datum: 10 - 09 - 2018

0 reacties

Creole Cari kip

Datum: 3 - 08 - 2018

0 reacties

Salade met gepaneerde..

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties