Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Healthy anders, Salade, spread, boter, dipsaus, tapenade
Ingredienten
  • 1 komkommer
  • 1/2 bakje verse munt, alleen de blaadjes
  • 250 g yoghurt Griekse stijl
  • peper en zout
  • 1/2 citroen
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de munt heel fijn. Halveer de komkommer in de lengte en rasp hem grof.

Doe de komkommer in een zeef, strooi zout erop en laat even rusten.
Pers de half citroen uit.
Meng de yoghurt met de komkommer, citroenrasp en munt.
Breng op smaak met peper en zout.
10363010_831809526847711_762947705_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Salade met gepaneerde..

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties

Gehaktballen op spiesjes

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties

Rode fruit jam

Datum: 10 - 07 - 2018

0 reacties

Spaanse witte bonen..

Datum: 10 - 07 - 2018

0 reacties