Door: Dominique op 19 - 09 - 2016 in de categorie Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 4 tortilla's
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 6 eetlepels tomatensaus
  • 1/2 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 snufje Italiaanse kruiden
  • 50 g geraspte kaas
  • 1 eetlepel verse peterselie
  • peper en zout
  • ham of tonijn of mini peperoni
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 2 personen

Mini pizza met een bodem van wraps.
Ideaal voor bij de borrel.

Andere vulling mag ook.

Maak de cups klaar.

13249390_1264439840251342_159142945_n13233213_1264446726917320_1359227331_nDruk met een glas of beker rondjes uit de tortilla’s, en leg ze in het muffinblik, zodat er mooi schaaltjes ontstaat.
(op de 2e foto, zijn ze al gebakken voor een ander recept).

 

Maak de tomatensaus klaar.
Snijd de peterselie, ui, knoflook heel fijn.
Fruit ze in een koekenpan met 1 lepel olie.
Voeg de tomatensaus toe en breng op smaak met peper en zout.

Vul de tortilla’s cups met een lepel tomatensaus.
voeg er het beleg van je keus.
Strooi wat kaas erop.

Zet de mini pizza’s in de oven op 180 graden, 10 minuten, tot de kaas gesmolten is.
Serveer de mini pizza’s warm of koud.

 

 

 

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Murgh Makhani (boter..

Datum: 29 - 11 - 2018

0 reacties

Open Ravioli met..

Datum: 26 - 11 - 2018

0 reacties