Door: Dominique op 24 - 02 - 2015 in de categorie Kip / Gevogelte, Pasta
Ingredienten
  • 100 g pasta naar keuze per persoon
  • 1 fles kookroom (light)
  • 1/2 theelepel Spaanse peper
  • 1/2 rode paprika
  • 1 bakje champignons
  • 2 uien
  • 2 bos uitjes
  • 2 kipfilets
  • 4 eierdooiers
  • peper en zout
  • 1 theelepel bieslook
  • 1 theelepel peterselie
  • 1 bakje spekjes
  • Parmezaanse kaas
   
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 4 personen

Mijn eigen interpretatie van een klassieker, pasta Carbonara.

 

11008924_992915554070440_1844659717_nSnijd de paprika en de kipfilets in blokjes.

Snijd de bos uitjes en de uien in ringen.

Snijd de Spaanse peper fijn.

Snijd de champignons in schijven.

Bak ze samen met de peterselie, in een koekenpan met olijfolie, 10 minuten.

11020346_992915944070401_1978725670_nZet het vuur af.

Kook de pasta, in ruim water, 15 minuten, giet ze af.

Meng de eierdooiers samen met de kookroom en de bieslook.

Breng op smaak met peper en zout.

 

Meng nu de pasta met het kip mengsel en met het room mengsel.

Serveer direct (pasta koelt snel af) en strooi wat geraspte Parmezaanse kaas bovenop.

11020923_992914857403843_257959003_n

 

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Groene kool pakketjeS..

Datum: 18 - 10 - 2018

0 reacties

Tiramisu met vijgen

Datum: 15 - 10 - 2018

0 reacties

Gepofte trostomaatjes uit..

Datum: 11 - 10 - 2018

0 reacties

Runderrollade met kruiden

Datum: 11 - 10 - 2018

0 reacties