Door: Dominique op 10 - 11 - 2017 in de categorie Pasta, Pasta / Rijst
Ingredienten
  • 300 g speklapjes zonder zwoerd
  • 2 teentjes knoflook, peper en zout
  • 2 uien, verse peterselie
  •  1 pak tagliatella
  • 1 fles kookrom zoals Blue band finesse of 250 ml creme fraiche
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

mijn lieveling recept van pasta.
Het is heel snel klaar

Pel de uien.

Snijd ze in blokjes.

Snijd de speklapjes in reepjes.

Bak ze in een koekenpan met boter goud bruin.

Breng op smaak met peper en zout.

Snijd de peterselie en de champignons.

Bak ze samen met de spek reepjes mee.

Voer de blue band finesse of creme fraiche toe.

Pel de knoflook en pers hem.

Voeg de knoflook in de koekenpan toe.

Laat het op lage vuur verder koken.

Breng op smaak met wat peper en zout.

Kook de pasta in een pan met water, zout en een theelepel olie.

Scheid het geel van het wit van een ei.

Serveer de pasta, schenk er wat sausje op en leg er het ei bovenop. meng het ei met pasta en de saus.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Filodeeg hoorntjes met..

Datum: 15 - 12 - 2017

0 reacties

Tajine met spinazie..

Datum: 13 - 12 - 2017

0 reacties

Walnoten Sneeuwkoekjes

Datum: 12 - 12 - 2017

0 reacties