Door: Dominique op 24 - 02 - 2015 in de categorie Kip / Gevogelte
Ingredienten
  • 2 speklappen per persoon
  • 4 eetlepels Dijon mosterd
  • 4 sneden bruine brood of 1/2 pak paneermeel
  • 4 eetlepels olijfolie
  • peper en zout
  • 1/4 Spaanse peper
  • 1 theelepel peterselie
  • 1 theelepel munt
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Het is me niet gelukt om een mooie foto van dit gerecht te maken maar het gaat hier om de smaak en het was heel lekker!

 

Meng  in een diep bord  de mosterd, de olie, het zout, de peper, de Spaanse peper en de kruiden door elkaar.

Vul een ander diep bord met paneermeel of hak in een keukenmachine de brood fijn.

Snijd het zwoerd van de speklappen af  en snijd de speklappen in twee stukken. 

Wentel de stukken speklap door het mosterdmengsel tot ze er rondom goed mee bedekt zijn.

Wentel ze nu door het paneermeel.

Doe de speklappen op een ovenplaat en bak ze in  de oven, 30 minuten op 200 graden.

 

 

3 reacties tot nu toe.

  1. Dewitte schreef:

    hoe doe je de speklappen in een ovenplaat?? Ik leg ze er meestal boven op

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Murgh Makhani (boter..

Datum: 29 - 11 - 2018

0 reacties

Open Ravioli met..

Datum: 26 - 11 - 2018

0 reacties