Door: Dominique op 11 - 10 - 2017 in de categorie Eieren, Lunch / Ontbijt, Salade, spread, boter, dipsaus, tapenade
Ingredienten
  • 2 eieren
  • 1 kipfilet
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 mandarijn
  • 2 eetlepels verse peterselie
  • 1/2 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels mayonaise of yoghonaise voor een gezonder versie
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 10 personen

Lekkere, frisse salade voor op brood.

Verwarm de olie in de koekenpan en bak het kipfilet, 8 mn beide kanten.
Breng op smaak met peper en zout en laat hem afkoelen op een bord.

Hak de kipfilet heel fijn.

Kook de eieren hard in een pan met ruim water, 9 minuten. Laat ze afkoelen in koud water.
Pel ze af en hak ze fijn.

Hak in een keukenmachine de peterselie, een half ui en een teentje knoflook.

Snijd elke partje van de mandarijn heel fijn.

Meng in een kom de kip, de peterselie, de ui, het knoflook, de mandarijn en de eieren.
Voeg 4 eetlepels mayonaise en breng op smaak met peper en zout.

2 reacties tot nu toe.

  1. Ruth Temple schreef:

    juste la chose pour mes mandarines de maturation quand je rentre à la maison!

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Filodeeg hoorntjes met..

Datum: 15 - 12 - 2017

0 reacties

Tajine met spinazie..

Datum: 13 - 12 - 2017

0 reacties

Walnoten Sneeuwkoekjes

Datum: 12 - 12 - 2017

0 reacties