Door: Dominique op 27 - 11 - 2015 in de categorie Koude voorgerechten, Tapas, Hapjes en Antipasti, Verrine hartig
Ingredienten
  • 2 avocado
  • sap van een half citroen
  • peper en zout
  • 1 zak tortilla chips natural
  • 1 tomaatje
  • 1/4 Spaanse peper
  • 1 lente uitje
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bosje koriander
  • 100 g gerookte kipfilet
  • 1 potje crème fraîche
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4 (tot 6 met mini glaasjes) personen

Ik heb dit recept voor Kerstmis bedacht.
Lekker simpel maar toch heel lekker en het ziet prachtig uit!
Het is een voorgerecht maar het kan ook als hapje of amuses voor bij de borrel.

Pureer de avocado samen met de helft van de bosje koriander, de Spaanse peper, het tomaatje, het lente uitje, de knoflook, de citroen sap en de crème fraîche.
Breng goed op smaak met peper en zout.

Snijd de gerookte kip filet in reepjes.

Bouw je verrine:

Kruimel 3 tortilla chips (grof) tussen je vingers.
Doe ze op het bodem van een glas.
Schep 2 lepels guacamole erop.
Schep 1 lepel kip erop.
Doe nog een laag chips erop en nog 2 lepels guacamole.
Snijd 1 theelepel kip heel fijn en strooi ze erop.
Versier met 2 chips en een blad koriander.

12305927_1146901528671841_206836378_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Murgh Makhani (boter..

Datum: 29 - 11 - 2018

0 reacties

Open Ravioli met..

Datum: 26 - 11 - 2018

0 reacties