Door: Dominique op 31 - 03 - 2015 in de categorie Soepen
Keuken: Bereidingstijd: 60 min. Portie(s): 4 personen

Bestrooi het vlees met peper en zout.

Snijd de uien in halve ringen, de paprika in reepjes, de champignons in  blokjes, de augurken in ringen en de knoflook fijn.

Verhit de boter in een soeppan en bak het vlees in 3 min. rondom bruin.

Bak de ui, champignons, knoflook en paprika 5 min. mee.

Doe het paprikapoeder, de bloem en tomatenpuree erbij en bak 2 min. mee.

Voeg het water met de bouillontabletten, de augurken, de suiker en laurier toe en breng aan de kook.

Laat afgedekt 2 ½ uur koken op laag vuur.

11039595_1015523645142964_1677824280_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Hete Pepers jam

Datum: 18 - 09 - 2018

0 reacties

Compotée de tomates

Datum: 10 - 09 - 2018

0 reacties

Creole Cari kip

Datum: 3 - 08 - 2018

0 reacties

Salade met gepaneerde..

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties