Door: Dominique op 10 - 03 - 2017 in de categorie Cakes
Ingredienten
  • 16 afgestreken eetlepels bloem
  • 6 eetlepels olie
  • 6 eetlepels melk
  • 6 eetlepels suiker
  • 1 pakje bakpoeder
  • 2 pakjes vanille suiker
  • Snufje zout
  • 2 peren
  • 2 eieren
  • Boter + bloem
  • 1 grote Cakevorm
Keuken: Bereidingstijd: 45 min. Portie(s): 8 personen

Heerlijk zachte cake met een heerlijke smaak van sinaasappel bloesem water.

Tip: fleur d’oranger of sinaasappel bloesem water is te vinden in een Marokkaanse winkeltje.

Verwarm de oven op 180 graden voor.

De peren schillen, klokhuizen verwijderen en in plakjes snijden.

De eieren, melk, olie, suiker, fleur d’oranger, 1 pakje vanille suiker, bloem, snufje zout en bakpoeder samen voegen.

Alle ingrediënten goed samen mengen.

Een cake blik beboteren ( met boter en bloem).

Het beslag in de cake vorm gieten.

De plakjes peer boven het beslag rangschikken en een pakje vanille suiker bovenop bestrooien.

De cake in de oven 45 minuten op 180 graden bakken.

Laat de cake afkoelen.

Strooi wat poedersuiker bovenop.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Hete Pepers jam

Datum: 18 - 09 - 2018

0 reacties

Compotée de tomates

Datum: 10 - 09 - 2018

0 reacties

Creole Cari kip

Datum: 3 - 08 - 2018

0 reacties

Salade met gepaneerde..

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties