Door: Dominique op 5 - 10 - 2016 in de categorie Toetjes/gebak
Ingredienten
  • 250 gram Oreo
  • 100 gram aardbeien
  • 125 gram ongezouten roomboter + 30 gram extra
  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 250 gram pure chocolade
  • klein springvorm
Keuken: Bereidingstijd: 5 min. Portie(s): 4-6 personen

Dit recept komt uit de weblog “Oh! my Foodness”.
We vonden hem heel lekker maar wel zwaar.

Ik heb poedersuiker boven de taart gestrooid want ik vond de bovenkant niet zo mooi.  

Laat de boter in een steelpan smelten, op laag vuur.
Doe de oreo koekjes in een keuken machine en maal ze fijn.
Roer de oreo kruimels door de gesmolten boter.
Verdeel het oreo-boter mengsel op de bodem van een klein springvorm en druk het goed plat.

Snijd de aardbeien in plakjes.
Verdeel de aardbeien op de oreo bodem.

Laat de boter in een steelpan smelten.
Roer de chocolade erdoor tot de chocolade gesmolten is.
Voeg de gecondenseerde melk toe en meng hem goed met de chocolade.

Giet de chocolade fudge op de aardbeien.

Zet de taart een nacht in de koelkast opstijven.
Garneer de taart met aardbeien, chocolade vlokken, poeder suiker, frambozen naar keuze.

20161001_230355_resized

20161001_230233_resized

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Salade met gepaneerde..

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties

Gehaktballen op spiesjes

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties

Rode fruit jam

Datum: 10 - 07 - 2018

0 reacties

Spaanse witte bonen..

Datum: 10 - 07 - 2018

0 reacties