Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Amuses, Kerst borrel
Ingredienten
  • 100 g gerookte zalm
  • 1 tl geraspte citroenschil
  • 1 tl dille
  • 1 tl bieslook
  • 100 g roomkaas
  • 3 el geraspte kaas
  • zout en peper
  • 2 Cherry tomaten
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 8 personen

Meng in een keuken machine, 1 minuut, de zalm (bewaar 2 eetlepels voor de garnering) samen met de kruiden, de citroenschil, de roomkaas en de geraspte kaas.
Breng op smaak met peper en zout.

Snijd de zalm en de tomaten in stukjes.

vul de amuse lepels met het zalm mengsel.
Versier met zalm en tomaten bovenop.

199608_386837884743245_1996786281_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Salade met gepaneerde..

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties

Gehaktballen op spiesjes

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties

Rode fruit jam

Datum: 10 - 07 - 2018

0 reacties

Spaanse witte bonen..

Datum: 10 - 07 - 2018

0 reacties