Door: Dominique op 27 - 08 - 2016 in de categorie Amuses
Ingredienten
  • 1 theelepel sherry dry
  • 2 eetlepels crème fraiche
  • 1 blok smeer paté
  • peper en zout
  • 5 vijgen
  • sla of peterselie
Keuken: Bereidingstijd: min. Portie(s): 6 personen

Snijd een paar blaadjes sla of een handje peterselie fijn.

Meng in een keuken machine de paté met de crème fraiche en de Sherry.
Breng op smaak met peper en zout naar smaak.

Snijd de vijgen in mini blokjes.

Meng een paar vijgen blokjes  met de paté crème.

Vul de amuse lepels met de paté crème.
Garneer met 3 stukjes vijg en peterselie of sla.

13224194_1262821997079793_107129768_o

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Murgh Makhani (boter..

Datum: 29 - 11 - 2018

0 reacties

Open Ravioli met..

Datum: 26 - 11 - 2018

0 reacties