Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Healthy sweet, Toetjes/gebak
Ingredienten
  • 2 appels
  • 3 el Griekse yoghurt
  • 1 tl kaneel
  • 2 el stroop
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

Gezonde snacks met een zelf verzonnen dipsaus

Verwarm de oven voor op 100 graden.

Bedek een bakplaat met bakpapier.

Was de appel, haal het klokhuis eruit met een appelboor (of eventueel een mesje), maar schil de appels niet.
Snijd dunne plakjes appel van 2 tot 3 mm.

Doe de plakjes appel in een kom, bestrooi met kaneel.

Zorg dat alle plakjes met wat kaneel bedekt zijn.

Leg de plakjes appel op de bakplaat en zet deze in het midden van de oven.

Na ongeveer 2 uur zijn de appels heerlijk knapperig geworden en kun je ze uit de oven halen.

Laat ze afkoelen.

 

Maak de dipsaus

Meng de yoghurt samen met de kaneel en de stroop.

10012559_615725408521157_2029537254_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Creole Cari kip

Datum: 3 - 08 - 2018

0 reacties

Salade met gepaneerde..

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties

Gehaktballen op spiesjes

Datum: 11 - 07 - 2018

0 reacties

Rode fruit jam

Datum: 10 - 07 - 2018

0 reacties