Heerlijke taartjes met een frisse vulling. Laat 8 bladerdeeg vellen ontdooien op de aanrecht. Snijd de uien en de knoflook fijn. Hak de knoflook en de peterselie fijn. Halveer de tomaatjes. Verkruimeel de kaas in een schaal. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Fruit erin de uien en de   Lees verder...

Categorie: Quiche en pizza

Pides zijn kleine Turkse platte pizza’s in  vorm van  bootjes. Lekker rijk gevuld en toch lekker fris door de sla en de knoflooksaus bovenop. Het is veel werk maar het is de moeite waard. Dit recept is mijn eigen versie van Pides. Maak het deeg klaar en laat het rijzen   Lees verder...

Categorie: Quiche en pizza

Maak de Dürüm klaar. Snijd de peper in ringetjes. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de ui en de knoflook fijn. Snijd de prei in ringen. Verwarm de olie in een koekenpan of in een wok. Bak de ui samen met de knoflook en de peper. Voeg de paprika en de prei   Lees verder...

Categorie: Kip / Gevogelte

Dürüm in het Turks betekent letterlijk “opgerold”. Het kan gevuld worden met vlees of groenten Dürüm” is qua vorm gelijk aan de Mexicaanse tortilla maar is gemaakt van tarwemeel in plaats van maïsmeel. Ik had bakpoeder gebruikt in plaats van gist en ze zijn net te dik geworden. Roer alle   Lees verder...

Categorie: Deeg

Nieuwste recepten

Zelfgemaakte Cajun kruiden

Datum: 21 - 09 - 2017

0 reacties

Gekruide kip broodjes

Datum: 13 - 09 - 2017

0 reacties