Healthy food recept. Mijn excuses voor de foto. Ze waren allemaal mislukt maar het gaat hier om het recept en het is heerlijk! Snijd de uien in blokjes. Hak de knoflook teentjes en de peterselie fijn. Halveer de tomaatjes. Snijd de courgettes in de lengte met een kaasschaaf. Maak de   Lees verder...

Categorie: Groenten, Healthy warm

Maak de balletjes klaar. Snijd de sjalotten fijn. Hak de knoflook fijn. Meng in een kom het gehakt met de kruiden, het ei, de panermeel, de sjalotten en de knoflook. Breng goed op smaak met peper en zout en meng opnieuw. Maak tussen je handen kleine balletjes. Verwarm de olie   Lees verder...

Categorie: Pasta

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de aubergines met steeltje in de lengte. Maak kruislings inkepingen in het vruchtvlees, maar laat de schil heel.   Strooi de oregano en wat peper en zout op de aubergines en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Meng in een kom   Lees verder...

Categorie: Groenten, Healthy warm

Laat de artisjokjes uitlekken maar vang het vocht op. Meng de frito samen met het vocht en met 4 kopjes water. Snijd de courgettes in blokjes. Snijd de artisjokjes in kwarten. Snijd de mozarella in blokjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn Verwarm 2 lepels olie in een koekenpan.   Lees verder...

Categorie: Risotto

Maak de tomaatjes klaar: Pas op, 3 uur in de oven is nodig! (Tip: maak ze een dag van tevoren en zet ze in de koelkast tot gebruik). Halveer de cherrytomaten. Pel de knoflook. Breek de tijm in stukjes. Mix met je handen de cherrytomaten samen met de knoflook, tijm, olijfolie,   Lees verder...

Categorie: Pasta

Verwarm de oven op 170 graden voor. Bestrooi de kipfilets rondom met peper, zout, knoflook poeder en oregano. Besprenkel de kipfilets met olijfolie. Zet ze in de oven en bak ze 30 minuten. Snijd de tomaten in dunne plakken. Snijd de mozzarella in dunne plakken. Hak de basilicum fijn. Maak   Lees verder...

Categorie: Kip / Gevogelte

Het recept is van Allerhande maar natuurlijk met mijn eigen twist voor meer smaak. Halveer de tomaten. Hak de knoflook fijn. Snijd de bos uitjes in ringetjes. Snipper de sjalotten. Meng 1 liter water met de bouillon blokjes in een pan en breng aan de kook. Verwarm in een koekenpan   Lees verder...

Maak de zelfgemaakte gnocchi klaar. Kook ze in ruim water met zout en 1 lepel olijfolie. Ze zijn klaar wanneer ze drijven boven het water. Giet ze af. Snijd de uien in blokjes. Hak de peterselie en de knoflook fijn. Snijd de zalm in reepjes. Halveer de champignons. Rasp de   Lees verder...

Healthy food recept.   Pel en snijd de komkommer in blokjes. Snijd de tomaatjes in vieren. Meng in een kom de mayonaise, de olie, de azijn en de pesto. Breng goed op smaak met peper en zout. Meng nu de tomaatjes, de peterselie, de kaas, de pijnboompitten, de komkommer blokjes   Lees verder...

Healthy food recept. Vegetarisch recept uit de Jumbo magazine. Met volkoren pasta is het recept glutenvrij en gezonder.   Snijd de broccoli in roosjes en kook in ruim water met de groentebouillon blokjes, 5 minuten. Giet de broccoli af. Pureer in een keukenmachine de broccoli samen met de knoflook, de basilicum,   Lees verder...

Categorie: Healthy warm, Pasta, Pesto

Nieuwste recepten

Romig citroen ijs

Datum: 22 - 06 - 2017

0 reacties

Brood met rozemarijn..

Datum: 9 - 06 - 2017

0 reacties

Broodje Gyros

Datum: 8 - 06 - 2017

0 reacties