Laat de artisjokjes uitlekken maar vang het vocht op. Meng de frito samen met het vocht en met 4 kopjes water. Snijd de courgettes in blokjes. Snijd de artisjokjes in kwarten. Snijd de mozarella in blokjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn Verwarm 2 lepels olie in een koekenpan.   Lees verder...

Categorie: Risotto

Maak de tomaatjes klaar: Pas op, 3 uur in de oven is nodig! (Tip: maak ze een dag van tevoren en zet ze in de koelkast tot gebruik). Halveer de cherrytomaten. Pel de knoflook. Breek de tijm in stukjes. Mix met je handen de cherrytomaten samen met de knoflook, tijm, olijfolie,   Lees verder...

Categorie: Pasta

Verwarm de oven op 170 graden voor. Bestrooi de kipfilets rondom met peper, zout, knoflook poeder en oregano. Besprenkel de kipfilets met olijfolie. Zet ze in de oven en bak ze 30 minuten. Snijd de tomaten in dunne plakken. Snijd de mozzarella in dunne plakken. Hak de basilicum fijn. Maak   Lees verder...

Categorie: Kip / Gevogelte

Het recept is van Allerhande maar natuurlijk met mijn eigen twist voor meer smaak. Halveer de tomaten. Hak de knoflook fijn. Snijd de bos uitjes in ringetjes. Snipper de sjalotten. Meng 1 liter water met de bouillon blokjes in een pan en breng aan de kook. Verwarm in een koekenpan   Lees verder...

Maak de zelfgemaakte gnocchi klaar. Kook ze in ruim water met zout en 1 lepel olijfolie. Ze zijn klaar wanneer ze drijven boven het water. Giet ze af. Snijd de uien in blokjes. Hak de peterselie en de knoflook fijn. Snijd de zalm in reepjes. Halveer de champignons. Rasp de   Lees verder...

Healthy food recept.   Pel en snijd de komkommer in blokjes. Snijd de tomaatjes in vieren. Meng in een kom de mayonaise, de olie, de azijn en de pesto. Breng goed op smaak met peper en zout. Meng nu de tomaatjes, de peterselie, de kaas, de pijnboompitten, de komkommer blokjes   Lees verder...

Healthy food recept. Vegetarisch recept uit de Jumbo magazine. Met volkoren pasta is het recept glutenvrij en gezonder.   Snijd de broccoli in roosjes en kook in ruim water met de groentebouillon blokjes, 5 minuten. Giet de broccoli af. Pureer in een keukenmachine de broccoli samen met de knoflook, de basilicum,   Lees verder...

Categorie: Healthy warm, Pasta, Pesto

Ik zag dit recept op pinterest, uit een engelse website en het leek me wel heel lekker en dat klopt, het is heerlijk. Halveer de tomaatjes. Snipper een ui klein. Hak de knoflook fijn. Hak de basilicum grof. Snijd de Mozzarella in plakken. Wrijf de kipfilets met peper en zout.   Lees verder...

Categorie: Kip / Gevogelte

Halveer de tomaatjes. Bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit 3 eeetlepels olie en bak het vlees, 3 minuten per kant, op hoog vuur. Neem de biefstukken uit de pan en laat ze 5 minuren rusten op een bord onder aluminiumfolie of een deksel. Schenk ondertussen het bakvet uit   Lees verder...

Heerlijke hapjes met een romige zoute pesto smaak. Meng de mayonaise met de pesto. Zet een stukje ham op een amuse lepel. Verdeel pijnboompitten en kleine stukken kaas erop. Leg een toefje pesto mayonaise erop.

Nieuwste recepten

Lente pasta salade

Datum: 21 - 05 - 2017

0 reacties

Aardappel omelet

Datum: 21 - 05 - 2017

0 reacties

Citroencake

Datum: 17 - 05 - 2017

0 reacties

Bami met paksoi

Datum: 17 - 05 - 2017

0 reacties